Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom


Procitajte Uputstvo za gledanje OVDE
Prijavite Problem OVDE

[imdb id=”tt1038988″]

Ako vam pise: File invalid or deleted,
ocistite cookies za uptobox i onda pokusajte ponovo.
Ako vam pise da secakate 30 min do sledeceg downloada restartujte modem
ili sacekajte tih 20-30min, pa refresh.

Ako nece da krene ni posle par minuta cekanja znaci da
ste ulogovani na uptobox, odlogujte se pa pokusajte ponovo.

Opis
Televizijski reporter Anhela i njen kamerman Pablo, izveštavaju o noćnoj smeni jedne vatrogasne stanice u Barseloni. Vatrogasna stanica dobija poziv iz jedne zgrade, zbog stare gospodje koja je zaglavljena u svom stanu. Kada stignu na lice mesta, vatrogasci i policajci provaljuju u njen stan, medjutim stara gospodja ih iznenada napada i ugrize jednog od policajaca. Uskoro otkrivaju da nepoznata ali virusna bolest inficira stanare zgrade, pretvarajući ih u zombije. Policija i vojska stavljaju zgradu u karantin i televizijska ekipa je zarobljena u zgradi, konstantno snimajući nasilje koje sledi.

Podeli sa prijateljima!

  5 Responses so far.

  1. Oks says:

   Preskoci, lose sniman, nema posebno strasnih scena, osim na kraju mozda. Utisak: cekam,cekam,cekam nesto strasno da se desi i docekam kraj. Glupost od filma!

  2. FilmoDerač says:

   Sa moje tačke filmoderačkog gledišta, smatram da ovaj film predstavlja spektar dijapazonskih đamp-skerova, ne preporučujem deci mladjoj od 13 godina. Takodje moram da napomenem da u ovome multimedijskom poduhvatu ne vazi pravilo pikselažnog deficita tako da rožnjača neće primetiti x4s format piksela od 22.57 frame+

  3. Serijoderac says:

   Film varira od ostalih horora.Strasnih scena ima potom i prikljucivanje frekventivnih dzampskerova.Preporucujem film ako ste u deficitu hororskih avantura.

  4. Elenora says:

   Dobar film, solidne kritike. Nije bas za preskociti obavezno.

  5. Jambi says:

   Teska glupost,preskociti obavezno!

  Leave a Reply